keskiviikko 23. elokuuta 2017

Aurinkoa elämään

Huomenta!

Tänään saimme AURINGON!

 

"Erittäin suuri luova energia, tietoisuus, luovuus, kumppanuus, lämpö, nykyhetkessä eläminen, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys."

Aurinko symboloi elämän energiaa, lämpöä, luovuutta, ystävyyttä ja yhteistyöhalua. Aurinko on inspiraation lähde ja se avaa mahdollisuuden kokea sisimmässä piilevät rajattomat voimavarat. Tämä kortti kuvastaa kykyä ilmaista sisäistä olemustasi täydellisesti ja luovasti. Aurinko ilmentää sisimmästä pulppuavaa perusvoimaa sekä tasapainoisia ja onnellisia ihmissuhteita. Kaikenlainen yhteistyö on tämän kortin erityissuojeluksessa!
 
Toiveittesi täyttäminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa."

"Kortissa on kaksi lasta, joilla on perhosen siivet; tanssii vihreällä luovuuden vuorella. He kuvaavat naisen ja miehen välistä vapautunutta suhdetta. Saavutettu vapaus ilmaistaan hurmioituneena ilona ja innostuksena. Kaikki energia voidaan käyttää nyt  yhteiseen luovaan prosessiin. Sitä ei enää tuhlata valtataisteluun, mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen.

Siivet symboloivat heidän yhdistynyttä luovuuttaan, kokemustaan liitosta suuren Valon palveluksessa. Nuo siivet kantavat heidät korkealle. He kokevat täyttymyksen joka hetki ja nauttivat siitä. Ei ole enää toiveita jostain tulevasta päämäärästä. Kaikki on tässä ja nyt ja niin on hyvä.

Olen tasapainossa jumalallisen Valon kanssa, joka täyttää minut ja ohjaa minua.
***

Voi, miten valoisa kortti! Tämä kortti valaisee aina pöydässä toiset kortit, tämä on oikea valon kortti. Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että elämäni kulkee vuoropäivin. Ainakin toivon niin. Joka toinen päivä on hyvä ja joka toinen päivä on huono. Enkä tarkoita tällä nyt korttien nostamista vaan olen huomannut että hyvästä päivästä seuraa aina ns. huono päivä ja koska eilen oli sellainen, tästä ei voi tulla kuin hyvä päivä.
Olen tehnyt pientä konmaritusta ajankulukseni. Vien vanhoja vaatteitani kirppikselle ja tarkoitus on kerätä muutakin rojua mukaan. Se on aikaa vievää, toisaalta ihanan puhdistavaa ja toisaalta myös ahdistavaa. Ihanimmat muistot ja kuosit jätin itselleni muistuttamaan minua kuolemattomasta nuoruudesta. Ja siitä miten "pieni" joskus olen ollut.

Ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)